Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Zašto Amazon podupire legalizaciju marihuane? - Vijesti24h

Zašto Amazon podupire legalizaciju marihuane?

Ako ste cinično pomislili kako je da bi je mogao prodavati online, u krivu ste

Gigant online trgovine Amazon je svoj stav po pitanju legalizacije marihuane u posljednje vrijeme naglasio nizom kampanja i podupiranja, posljednje među kojima je podupiranje republikanske zastupnice Nancy Mase u kampanji legaliziranja kanabisa na saveznoj razini SAD-a. Ovo je prvi put da je Amazon stao iza namjere republikanskog prijedloga, iako nipošto ne i prva akcija s tim ciljevima u vidu.

Čemu sad i zašto toliko glasno? Kako bi legalizacija marihuane pomogla toj kompaniji? Moglo bi se pomisliti kako je ideja iza svega dodatna golema zarada koja bi se akumulirala online prodajom marihuane, ali u Amazonu oštro negiraju takve pretpostavke. Tvrde kako bi prestanak zahtjeva da se budući zaposlenici testiraju na marihuanu prije zaposlenja uvelike olakšao regrutiranje među manjinama.

Amazon će nastaviti osmišljavati kampanje koje podupiru različite zakonske prijedloge legaliziranja marihuane, među kojima su i oni iza kojih stoje vođa senatske većine Chuck Schumer i republikanac Jerry Nadler.

About admin

Check Also

Nedostaje radne snage: Domaći radnici odlaze, strance teško uvesti

Nemoguće odgovoriti potrebama tržišta. Dok radno sposobni odlaze iz BiH u potrazi za boljim uvjetima, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.