Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Vijećnici SDA u Živinicama o navodnom utjecaju na zaposlenje kćerke i snahe: "Sretno ba, nisam ja na optuženičkoj klupi" - Vijesti24h
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vijećnici SDA u Živinicama o navodnom utjecaju na zaposlenje kćerke i snahe: “Sretno ba, nisam ja na optuženičkoj klupi”

Nemam kćerku, imam dva sina i zaposlena je moja snaha. I drugi su zaposlili, neka su, nije Dom zdravlja ničija prćija, kazao je vijećnik Taletović.

Proteklih dana objavljeni su rezultati konkursa za prijem radnika na neodređeno vrijeme u Dom zdravlja u Živinicama. Među primljenim su, piše se i komentira na društvenim mrežama da su velikog utjecaja na prijem novih uposlenika imali i politički dužnosnici iz ovog grada. Tako se na društvenim mrežama otvorila velika polemika, ko je čiji, ko je kome pomogao, da li je sve to namješteno u predizborna prepucavanja…

Dakle, uobičajeno političko blato na bh. način.

Za portal “Vijesti 24h ” tim povodom govorili su dvojica vijećnika iz Stranke demokratske akcije (SDA) i to Mevludin Salković i Fehim Taletović. Na spisku primljenih usposlenika se našla snaha Fehima Taletovića i kćerka Mevludina Salkovića.

  • Ja nemam kćerku, imam dva sina i zaposlena je moja snaha. I drugi su zaposlili, neka su, nije Dom zdravlja ničija prćija – rekao je, između ostalog, vijećnik Taletović.

Njegov kolega Salković, nije bio raspoložen govoriti opširnije na ovu temu, ali je novinara “Vijesti 24h” upitao:

  • Gdje tvoja kćerka radi?

Potom je spustio slušalicu, ali se ponovo javio:

  • Sretno ba, nemate potrebe me ispitivat nisam ja na optuženičkoj klupi.

U prilogu poslušajte razgovor novinara “Vijesti 24h” sa vijećnicima SDA u Živinicama.

About admin1

Check Also

Ovo su imena osumnjičenih iz operativne akcije “Nevera”: Pojedini članovi grupe su u bijegu

Grupa se bavila nabavkom i prevozom droge iz Albanije, Turske, Srbije i Crne Gore u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.