Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


UHAPŠENO ČETVORO DILERA IZ POŽAREVCA: Policija u stanu u Beogradu pronašla 250 paketića droge - Vijesti24h

UHAPŠENO ČETVORO DILERA IZ POŽAREVCA: Policija u stanu u Beogradu pronašla 250 paketića droge

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv četvoro Požarevljana, okrivljenih za preprodaju marihuane na teritoriji Beograda.

Optuženi su J. S. (22), A.O. (21), K.K. (21) i S.J. (49) svi iz Požarevca, sa neprijavljenim boravištem u Beogradu, izuzev K. K. koja je imala prijavljeno boravište u glavnom gradu. Njima se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina.

Optužnica je podneta Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.

Na predlog tužilaštva Viši sud je prema svo četvoro okrivljenih produžio pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Optuženi su uhapšeni 14. marta u Beogradu, kada je policija u iznajmljenom stanu na Zvezdari pronašla 250 pvc paketića sa opojnom drogom kanabis ukupne težine 200 grama.

Sumnja se da su J.S, A.O, i K.K. i S.J. od decembra 2021. godine do 14. marta ove godine na različitim lokacijma u Beogradu prodavali marihuanu.

Po prethodnom dogovoru u stanu na Zvezdari, gde je neprijavljeno boravila S.J, oni su držali veliku količinu droge, koju su u tom stanu pakovali za dalju prodaju.

K.K. je sa konzumentima, kako se sumnja, dogovarala prodaju marihuane, a preko aplikacije “Surespot” davala uputstva A.O.i J.S. kada i koje količine droge treba da preuzmu od S.J. i lokacije na koje treba da ih isporuče kupcima.

About admin1

Check Also

Nedostaje radne snage: Domaći radnici odlaze, strance teško uvesti

Nemoguće odgovoriti potrebama tržišta. Dok radno sposobni odlaze iz BiH u potrazi za boljim uvjetima, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.