Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Steve Aoki pauzirao nastup kako bi pokazao svoj novi NFT od 859 tisuća dolara - Vijesti24h

Steve Aoki pauzirao nastup kako bi pokazao svoj novi NFT od 859 tisuća dolara

“Pogledajte ovog prekrasnog aliena!”

Dobro poznata strast DJ superzvijezde Stevea Aokija prema NFT-ima nedavno je ponovo potvrđena kada je svoj živi nastup zaustavio samo kako bi se publici pohvalio svojom novom kupovinom. Američki je DJ između vrćenja traka izvukao fotku NFT-a vrijednog čak 859 tisuća dolara koju je kupio od slavnog ilustratora doodlea te je počeo pokazivati ljudima u publici. “Pogledajte ovog prekrasnog aliena!” obratio se okupljenima.

“Morao sam zaustaviti muziku jer sam prejebeno uzbuđen”, nastavio je okrećući mobitel golemoj gomili. Kako bi se osigurao da njegov NFT vidi što je više ljudi moguće, poslije nastupa je još i tvitnuo videosnimku tog trenutka zaustavljanja showa. O vrijednosti tog doodlea izvijestio je Rarity Sniper.

>Steve Aoki želi zamrznuti svoje tijelo, vratiti ga u život i živjeti vječno

Nakon njegove kupovine, najniža cijena po kojoj se mogu nabaviti doodlei dotičnog ilustratora skočila je za više od 60 posto. Jedan od kolekcije navodno se nalazi u vlasništvu Snoop Dogga.

>Ja Rule prodao ulje na platnu festivala Fyre kao NFT za 122 tisuće dolara

Steve Aoki je svoju posvećenost NFT-ima dokazao i pokretanjem online trgovine NFT-a zajedno s autorom stripova Toddom McFarlaneom, a koja se zove Oddkey. “Godinama sam htio surađivati s njim. Ovo je bio savršen način za to, nešto što podsjeća na ono što je on radio godinama, ali za digitalni krajolik”, ispričao je Aoki Forbesu.

About admin

Check Also

Sergej Ćetković otkrio kako je kćerkama saopćio da su usvojene: Znaju to oduvijek

Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina su prije nekoliko godina usvojili dvije kćerke. Sergej Ćetković …

Leave a Reply

Your email address will not be published.