Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Šokantne izjave narkomana osumnjičenih za stravično ubistvo u Sarajevu: Heroin kupili novcem od prosjačenja, ko je izbo Bebea?! - Vijesti24h

Šokantne izjave narkomana osumnjičenih za stravično ubistvo u Sarajevu: Heroin kupili novcem od prosjačenja, ko je izbo Bebea?!

Osumnjičeni Ahmed Ramić i Fahrudin Bajramović zajedno se drogirali s nastradalim

Ahmed Ramić i Fahrudin Bajramović koji su pritvoreni zbog ubistva muškarca čije su tijelo zapalili u napuštenoj kući u Odobašinoj ulici, istražiteljima u policiji su sve priznali da bi Bajramović u Tužilaštvu sve negirao i promijenio priču. Tijelo je pronađeno 27. marta kada su vatrogasci iza 21 sat došli da gase požar u devastiranoj kući. 

Ovi heroinski ovisnici jedan na drugoga su prebacivali krivicu za ubistvo Azema Ajvazija zvanog Bebe sa kojim su u napuštenoj kući zajedno konzumirali heroin. Kupili su ga 24. marta za 50 KM koje su “zaradili” tako što su prosili po Sarajevu. Ahmed i Bebe su ubrizgali drogu u venu, dok je Bajramović heroin uzimao sa folije. 

Fahrudin mu je rekao da je nakon dva dana otišao do kuće i ponovo zapalio tijelo.

Bajramović je u policiji imao drugu priču:

– Ahmed je ubo Bebea u bubrege, i još jednom u tijelo. Bježali smo odmah. Dva dana poslije išli smo opet tamo, Ahmed je rekao da je Bebe mrtav. On je zapalio spužvu na kojoj je Bebe ležao.

Ubo ga je u bubrege

Bajramović je promijenio iskaz u Tužilaštvu, te je ispričao da su nastradalog našli predoziranog u napuštenoj kući. Dolazio je dva tri dana da vidi je li neko pronašao mrtvog Bebea ali je vidio da i dalje mrtav leži.

Bajramović je rekao da su on i Ahmed u srijedu 27. marta zajedno došli ponovo u napuštenu kuću i zapalili spužvu da bi neko došao, gasio požar i pronašao tijelo.

About admin1

Check Also

Haos kod Neuma: Buknuo požar, blokiran saobraćaj, kolona automobila 2 kilometra

Za sada nije poznato da li ima povrijeđenih. Požar u Neumu buknuo je danas prilikom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.