Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


ŠOK! MILI VARA ŽENU SA JOVANOM JEREMIĆ? Tajna prepiska prikazana u programu UŽIVO: Evo šta KOMPOZITOR šalje voditeljki (FOTO) - Vijesti24h

ŠOK! MILI VARA ŽENU SA JOVANOM JEREMIĆ? Tajna prepiska prikazana u programu UŽIVO: Evo šta KOMPOZITOR šalje voditeljki (FOTO)

Aleksandar Milić Mili nalazi se u centru skandala nakon što se saznalo da kompozitor navodno šalje poruke Jovani Jeremić, a sve je to otkriveno tokom jutarnjeg programa kada je fotografisan voditeljkinim telefonom.
Naime, Aleksandar Milić Mili i njegova supruga Nina, godinama važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, međutim, nakon poruke koje su isplivale, njihov brak bi mogao biti ugrožen.
Naime, vest da Aleksandar Milić Mili navodno vara ženu odjeknula je na društvenim mrežama.
Sve je počelo tako što je tokom emisije "Vikend jutro" telefon voditeljke Jovane Jeremić fotografisan, a kada je fotografija zumirana u inboksu se među prvima našla poruka za koju se misli da je Milijeva, zbog imena koje je upisano i slike koje neodoljivo podseća na Milija.

– A može i spa ako ti je do opuštanja… Mnogo nudim, ne valja – stajalo je u poruci, a ubrzo su usledili komentari na mrežema:

“Da li je ovo Mili iz Miligrama uhvaćen na delu kako vara ženu sa presvetom Jovanom Jeremić, koja je poznata kao osoba koja javno razotkriva ljubavne afere a sama se uplela u istu”.

About admin1

Check Also

Tvrdi Marca: Kristijano Ronaldo povećao spolni organ

Svrha ovih injekcija je povećanje debljine polnog organa između jednog, dva ili tri centimetra. I …

Leave a Reply

Your email address will not be published.