Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Schwarzenegger prenosi antiratnu poruku 'kao dugogodišnji prijatelj ruskog naroda' - Vijesti24h

Schwarzenegger prenosi antiratnu poruku ‘kao dugogodišnji prijatelj ruskog naroda’

Arnold Schwarzenegger ima poruku za Ruse, govoreći svojim “prijateljima” u zemlji da se “vaši životi, vaši udovi, vaša budućnost žrtvuju” za “ilegalni” i “besmisleni rat”.

Bivši republikanski guverner Kalifornije podijelio je strastvenu molbu u četvrtak u videu koji je napravila medijska tvrtka ATTN:, rekavši da mu je cilj doznati građane Rusije o invaziji njihove zemlje na Ukrajinu koja je započela prošlog mjeseca.

“Postoje stvari koje se događaju u svijetu koje se skrivaju od vas, užasne stvari o kojima biste trebali znati”, rekao je 74-godišnji Schwarzenegger.

Bodybuilder koji je postao akcijska filmska zvijezda započeo je svoju poruku prisjećajući se vlastitog djetinjstva odrastanja u Austriji i upoznavanja svog “heroja” kada je imao 14 godina, ruskog prvaka u dizanju utega u teškoj kategoriji Jurija Petroviča Vlasova.

Nakon što je iznad svog kreveta ponosno pokazao fotografiju trenutka kada je sreo Vlasova, Schwarzenegger je rekao da mu je otac rekao da “skine tu sliku i pronađe njemačkog ili austrijskog heroja”.

“Nije volio Ruse zbog svog iskustva u Drugom svjetskom ratu”, objasnio je Schwarzenegger. “Ozlijeđen je u Lenjingradu gdje je nacistička vojska, čiji je dio bio, nanijela zlobnu štetu velikom gradu i njegovim hrabrim ljudima.”

“Ali nisam skinuo fotografiju, ne, jer mi nije bilo važno koju zastavu nosi Yury Vlasov”, rekao je Schwarzenegger prije nego što je opisao svoje druge veze s Rusijom, uključujući snimanje nekih od svojih filmova tamo.

“Nitko ne voli čuti nešto kritično o svojoj vladi, ja to razumijem. Ali kao dugogodišnji prijatelj ruskog naroda, nadam se da ćete čuti što imam za reći”, rekao je Schwarzenegger, dodajući da govori “s istim iskrenu zabrinutost dok sam razgovarao s američkim narodom kada je došlo do pokušaja pobune 6. siječnja prošle godine, kada je divlja gomila jurišala na američki Kapitol pokušavajući srušiti našu vladu.”

“Znam da vam je vaša vlada rekla da je ovo rat za denacizaciju Ukrajine”, rekao je Schwarzenegger gledateljima u videu objavljenom na Twitteru, Facebooku i Instagramu. “To nije istina. Ukrajina je zemlja sa židovskim predsjednikom – židovskim predsjednikom, mogao bih dodati, čija su tri brata oca sva ubili nacisti”, rekao je Schwarzenegger o Volodimiru Zelenskom.

“Također vam se ne govori istina o posljedicama ovog rata na samu Rusiju: ​​sa žaljenjem vam moram reći da su tisuće ruskih vojnika ubijene. Uhvaćeni su između Ukrajinaca koji se bore za domovinu i Rusa vodstvo koje se bori za osvajanje.”

“Kad vidim da se bebe izvlače iz ruševina, mislim da gledam dokumentarac o užasima Drugog svjetskog rata, a ne vijesti dana”, rekla je zvijezda “Terminatora”. “I da vam kažem, kada je moj otac stigao u Lenjingrad, sav je bio naduvan lažima svoje vlade. Kada je otišao iz Lenjingrada, bio je slomljen – fizički i psihički.”

“Ne želim da budete slomljeni kao moj otac. Ovo nije rat za obranu Rusije koji su vodili vaš djed ili vaši pradjedovi. Ovo je ilegalni rat”, rekao je Schwarzenegger, nazvavši ga sukobom koji je “osudio cijeli svijet.”

Skrećući pažnju na ruskog predsjednika Vladimira Putina i “one na vlasti u Kremlju”, Schwarzenegger je rekao: “Zašto biste žrtvovali ove mladiće za svoje vlastite ambicije?”

“Vi ste započeli ovaj rat. Vi vodite ovaj rat. Možete zaustaviti ovaj rat”, poručio je Schwarzenegger Putinu.

“Pozivam ruski narod i ruske vojnike u Ukrajini da shvate propagandu i dezinformacije koje su vam rekli”, rekao je Schwarzenegger. “Molim vas da mi pomognete u širenju istine – neka vaši sugrađani Rusi znaju za ljudsku katastrofu koja se događa u Ukrajini.”

About admin1

Check Also

Tvrdi Marca: Kristijano Ronaldo povećao spolni organ

Svrha ovih injekcija je povećanje debljine polnog organa između jednog, dva ili tri centimetra. I …

Leave a Reply

Your email address will not be published.