Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Savršene bombe: Najatraktivnije hrvatske novinarke pokazale vatrene figure na Hvaru - Vijesti24h

Savršene bombe: Najatraktivnije hrvatske novinarke pokazale vatrene figure na Hvaru

Fani Stipković i Mirta Šurjak ovih dana uživaju na otoku Hvaru, a fotografijama su se pohvalile na svojim Instagram profilima.

Jedne od najatraktivnije sportskih novinarki Hrvatske Fani Stipković i Mirta Šurjak ovih dana uživaju na otoku Hvaru, a fotografijama su se pohvalile na svojim Instagram profilima.

Šurjak je objavila fotografiju na kojoj odmara uz more, a u prvom su planu njezine duge noge i bujni dekolte.

“Komad”, “Bomba Dalmacije”, “Zgodna i elegantna” – glasili su neki od komentara njezinih pratilaca na Instagramu, prenosi Jutarnji.hr.

Fani je također objavila fotografiju s Hvara, gdje uživa u društvu svog dobrog prijatelja Davora Grgina. Iako je ranije objavila fotografije iz Pariza, lijepa novinarka odlučila je dio svog odmora provesti i u domovini. U vrućim hlačicama, kupaćem kostimu i sandalama na visoku petu pozirala je na Hvaru, a Mirta Šurjak komentirala joj je “da je najljepša” i poželjela joj dobrodošlicu.

Nakon Hvara, Fani je produžila na svoju Korčulu, a pritom nije propustila priliku fotografirati se u ljubičastom, dvodjelnom kupaćem kostimu koji je sjajno naglasio njezinu vitku, atraktivnu figuru.

About admin1

Check Also

Nedostaje radne snage: Domaći radnici odlaze, strance teško uvesti

Nemoguće odgovoriti potrebama tržišta. Dok radno sposobni odlaze iz BiH u potrazi za boljim uvjetima, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.