Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Ronaldo je na Gudisonu udario autističnog dječaka: Prva i posljednja utakmica - Vijesti24h

Ronaldo je na Gudisonu udario autističnog dječaka: Prva i posljednja utakmica

Plakala sam, bila sam potresena, Jakob je bio šokiran, on je autističan i ima dispraksiju pa nije do kraja ni probavio što se dogodilo dok nismo došli kući, rekla je majka dječaka za “Liverpool Echo”

 Nije najbolje sjeo poraz na “Goodison Parku” (1:0) te je nakon utakmice s Evertonom jednom navijaču izbio mobitel iz ruke. Kasnije se saznalo da je Portugalac udario autističnog dječaka čija je majka nedugo nakon skandaloznog poteza nogometne zvijezde otkrila kako mu je ovo bila prva utakmica koju je gledao uživo i da je stoga uzbuđeno snimao sve oko sebe, prenosi SN.

– Na kraju utakmice su igrači Mančester junajteda krenuli prema svlačionici. Mi smo imali karte za mjesta odmah uz tunel pa je moj sin odučio snimiti igrače. Snimao ih je sve, a onda je naišao Ronaldo koji je spustio štucnu i pokazao krvavu nogu pa je Jakob (Jacob) spustio mobitel kako bi to snimo. Nije rekao ni riječ, a Ronaldo mu je onda izbio mobitel iz ruke i samo otišao, ispričala je majka dječaka za “Liverpool Echo” pa dodala:

– Vidi se po modrici na ruci da je bilo kontakta. Ne mogu vjerovati da govorim o ovome. Plakala sam, bila sam potresena, Jakob je bio šokiran, on je autističan i ima dispraksiju pa nije do kraja ni probavio što se dogodilo dok nismo došli kući. Potresen je i ne želi više ići na utakmice. Ovo mu je bila prva utakmica i evo što se dogodilo.

About admin1

Check Also

Svjetski bokserski prvak pretukao internet trola koji ga je izazvao na sparing

Tanga ga je nizom provokativnih poruka na Twitteru natjerao na borbu. Sunny Edwards, svjetski IBF …

Leave a Reply

Your email address will not be published.