Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Procurila slika Verice Rakočević BEZ ŠMINKE i FOTOŠOPA: Evo kako izgleda, bićete ZAPREPAŠĆENI prizorom! (FOTO) - Vijesti24h

Procurila slika Verice Rakočević BEZ ŠMINKE i FOTOŠOPA: Evo kako izgleda, bićete ZAPREPAŠĆENI prizorom! (FOTO)

Verica Rakočević ima preko 35 godina veoma uspešne karijere, a kako ističe, na prste jedne ruke ne može da izbroji ljude koje smatra kolegama.

Ona je ove godine proslavila i svoj 74. rođendan, a osim u svom, ona uživa u uspehu svoje troje dece. Sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, pak, nema potomke, ali i ne planiram da usvojim, iako je razlika u godinama između njih velika, njima da ne smeta da uživaju i vole se.

Inače, o tome da li je radila estetske korekcije Verica je uvek ćutala, a na pitanje koje promene je izvršila na licu rekla:


– Nijedna estetska korekcija ne može da promeni lepotu duše jer dušu ne možete da operišete. Na licu je vaše ogledalo duše. Bespotrebne su diskusije na tu temu. Javne ličnosti su izložene kritici na tu temu. Sve žene rade na tome da budu lepše, ne vidim ništa ružno u tome kada neko želi lepše da izgleda. Kada kažem, mislim na to kada se sve radi u granicama pristojnog i kada žene tako poprave samopouzdanje. Praviti majmuna od sebe, to znači da baš nisi mnogo inteligentan. Nijedna estetska korekcija ne može ružnog čoveka da se pretvori u lepog – istakla je jednom prilikom Verice.

Kako modna kretroka izgleda kada je u opuštenom izdanju i bez trunke šminke pogledajte u galerijama ispod:

About admin1

Check Also

Tvrdi Marca: Kristijano Ronaldo povećao spolni organ

Svrha ovih injekcija je povećanje debljine polnog organa između jednog, dva ili tri centimetra. I …

Leave a Reply

Your email address will not be published.