Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Priznanja komšija i prijatelja porodice iz Cacaka ubijena od strane mladića: Policija ga je zadržala, ali ga je uvijek pustila - Vijesti24h

Priznanja komšija i prijatelja porodice iz Cacaka ubijena od strane mladića: Policija ga je zadržala, ali ga je uvijek pustila

Ono što je uradio je bio monstruozno čin, ali znam da je ranije bio dobro dete koje se igralo sportom, rekao je intervjuisani

Muka i tuga preuzeli su Atenicu kod Cacaka, nakon ubojstva troje djece obitelji Glišović, Nova.rs.

Napuštena ulica preko puta Atinskog crkve i kuća u kojoj je sin Ilije osumnjičen da je na smrt izbo majku, oca i djeda. Susjedi su, uglavnom, raspoloženi za priču, ali jedan od njih kaže da je 21-godišnjak, prema njegovim informacijama, bio ovisnik o heroinu.

– Po onome što sam naučio u posljednjih godinu-dvije, pao je u loše društvo, ali nitko od ostalih članova obitelji nije pričao o tome. Pretpostavljam da ih je bilo sramota. Ono što je uradio je bio monstruozno djelo, ali znam da je nekad bio dobro dijete koje se igralo sportom – rekao je glasnogovornik Nova.rs. dodavši da je bio dobar učenik i veliki sportski talent.

On smatra da za ovaj zločin koji se izvršio, tužilaštvo treba da se zapita šta je njihov posao.

– Policija ga je privela, znamo da je pustošio kuću, čuli smo se sa poznanicima, i uvijek su ga puštali. Imamo informaciju da je bio na liječenju i konačno ono što se dogodilo. Horor. Tužan sam i tužan, zaključio je komšija.

Komšija koji živi preko puta porodice Glisović rekao je da se ne može opametiti.

Bili smo dobri prijatelji, družili smo se. U šoku sam sa bolom i nevjericom, ne snimaj me, kaže on.

Dodaje da je prije tri, četiri dana sve navodno bilo normalno.

– Tragedija, nemam drugog komentara. Ne znamo ni kada će biti sahrana, najtužnija stvar za mene je Nikola koji je ostao sam, rekao je.

A kolege u firmi u kojoj je radila Ilijina majka S.G. kažu da je bila divna žena, odana žena, a muž joj je imao dva moždana udara.

– Sjedila je nedaleko od moje mašine. To je kompanija za šivanje u Zablaću. Miran, tih i ne baš pričljiv. Imala je dobar odnos sa kolegama. Uvijek je hvalila svoju djecu i muža. Čak je rekla Iliji da čeka operaciju na Banjici zbog sportske povrede – rekla je jedna od kolega.

Dedo je bio u kolicima.

Prema njenim riječima, dedo je bio u invalidskim kolicima nepokretan, i ona se brinula za sve.

– U posljednja dva do tri mjeseca uglavnom je bila na bolovatnom, ali smo smatrali da je uzrok muž i bolesno ćebe, a ne sin – dodaje intervjueš Nove.rs.

Druge kolege u ovoj kompaniji kažu da je nesretna žena stalno pričala o djeci.

– Nikola, brat koji je pronašao iskasapljenu porodicu, diplomirao je na univerzitetu u Sloveniji, u Velenju. Nismo znali ništa o Ilijini porocima. Smatrali smo da je odsutan sa posla zbog zdravstvenih problema njenog muža i bolesnog djeda – kažu druge kolege iz ove kompanije.

Podsjećamo, Ilija G. (21), iz Cacaka, uhapšen je zbog sumnje da je u petak navečer u selu Atenica izbo majku S. G. (49), oca S.G. (54) i djeda M.G. (87). Jezivi zločin dogodio se oko 23 .m, kada je on, koji je više puta prijavljen policiji zbog nasilja u porodici, napao roditelje i djeda i izbo ih na smrt. Njegov rođeni brat Nikola pronašao je tela i prijavio masakr Policijskoj policiji u Cacaku. Navodno, dok smo primili informacije od susjeda, razbio je prozor i pronašao grozan prizor.

About admin1

Check Also

Haos kod Neuma: Buknuo požar, blokiran saobraćaj, kolona automobila 2 kilometra

Za sada nije poznato da li ima povrijeđenih. Požar u Neumu buknuo je danas prilikom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.