Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Najšokantnije laži ikad izrečene od strane slavnih - Vijesti24h

Najšokantnije laži ikad izrečene od strane slavnih

Najšokantnije laži ikad izrečene od strane slavnih
Slavni glazbenik i skladatelj Jonny Greenwood otkrio je da bi, kada se prvi put pridružio Radioheadu, isključio tipkovnicu i pretvarao se da svira tijekom proba.

U razgovoru s NPR-ovim Fresh Air Greenwood je otkrio: “Thoma [Yorkeov bend] je imao klavijaturista—[s kojim] mislim da se nisu slagali jer je svirao klavijaturu tako glasno. I tako kad sam dobio priliku igrao sam se s njima, prvo što sam učinio bilo je da mi je tipkovnica isključena”, priznao je. “Mora da sam mjesecima probao s njima s ovom tipkovnicom, a oni nisu znali da sam je već isključio.”

Ali čekaj, bit će bolje! “Napravili su popriličan reket, priličnu buku. Sve su bile gitare i distorzija—i tako bih se pretvarao da sviram tjednima za redom, a Thom bi rekao: ‘Ne mogu baš čuti što radiš, ali mislim dodajete stvarno zanimljivu teksturu jer mogu reći kada ne igrate”, rekao je. “A ja razmišljam: ‘Ne, ne možete, jer ja stvarno ne igram.’ I ja Navečer bih otišao kući i razradio kako zapravo svirati akorde i oprezno tijekom sljedećih nekoliko mjeseci počeo bih pojačavati ovu tipkovnicu. I tako sam počeo s Radioheadom.” Odatle je Greenwood postao legendarni klavijaturist i gitarist, a sada je skladatelj nominiran za Oscara (posljednji put za film Jane Campion ‘The Power of the Dog’). Je li moral priče ‘laži dok ne uspiješ’?

Svi mi lažemo — to je samo dio ljudskog bića. I, naravno, slavne osobe nisu iznimka. Neke od njihovih laži, međutim, imaju mnogo veći utjecaj, jer očito dosežu (i često pogađaju) puno više ljudi. I dok laganje o vašim privremenim filerima za usne možda nije velika stvar, laganje o upotrebi droga, plagijatu i preljubu moglo bi biti samo malo ozbiljnije!

About admin1

Check Also

Tvrdi Marca: Kristijano Ronaldo povećao spolni organ

Svrha ovih injekcija je povećanje debljine polnog organa između jednog, dva ili tri centimetra. I …

Leave a Reply

Your email address will not be published.