Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Milito napravio veliki skandal i završio u policiji: Pogledajte tuču iz svlačionice - Vijesti24h

Milito napravio veliki skandal i završio u policiji: Pogledajte tuču iz svlačionice

Militova ekipa Argentinos Juniors slavila je u spomenutom meču 6. kola sa 2:1, ali su to uradili bez trenera koji je u 38. minutu zaradio direktan crveni karton zbog prigovora.

Haos u Argentini – proslavljeni fudbaler Gabrijel Milito dospio je u središte tamošnje javnosti zbog incidenta koji je izazvao tokom utakmice protiv Sentral Kordobe kada se potukao s protivničkim pomoćnim trenerom. 

Veliki skandal

Nekadašnji igrač Barcelone napravio je žestok skandal, posle kojeg je čak završio u policiji! Militova ekipa Argentinos Juniors slavila je u spomenutom meču 6. kola sa 2:1, ali su to uradili bez trenera koji je u 38. minutu zaradio direktan crveni karton zbog prigovora.

Uz to, on je ušao i u konflikt s asistentom protivničke ekipe Fakundom Garekom, koji je također isključen, nakon čega je sukob dvije strane nastavljen u tunelu. Ubrzo je verbalni sukob prerastao u fizički obračun.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama se jasno može vidjeti kako je u jednom trenutku došlo i do razmjene udaraca, u čemu je prednjačio Milito, a obezbjeđenje je na kraju uz mnogo muke uspjelo da razdvoji ratoborne trenere. 

Pušten na slobodu

Zbog ovakvog nasilničkog ponašanja, Milito je čak bio i priveden i policijskim vozilom je prebačen u stanicu. Tamo je dao izjavu, a nakon svega je pušten na slobodu i sa ekipom se vratio kući, prenosi “Mondo”.

Milito je u igračkoj karijeri nosio dresove Independijentea i Saragose, prije nego što je 2007. pojačao Barcelonu. U trenerskoj karijeri je vodio Estudijantes, Independijente, O’Higins, dok je od prošle godine na klupi Argentinos Juniorsa.

About admin1

Check Also

Svjetski bokserski prvak pretukao internet trola koji ga je izazvao na sparing

Tanga ga je nizom provokativnih poruka na Twitteru natjerao na borbu. Sunny Edwards, svjetski IBF …

Leave a Reply

Your email address will not be published.