Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Meghan Markle je supruga princa Charlesa Camilla nazvala 'onom kurvom', tvrdi autor - Vijesti24h

Meghan Markle je supruga princa Charlesa Camilla nazvala ‘onom kurvom’, tvrdi autor

Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, navodno je bila “sumnjiva” u namjere Meghan Markle prije nego što je američka glumica postala članica britanske kraljevske obitelji.

Tvrdnju je iznio britanski autor Tom Bower, koji je ranije napisao nekoliko neovlaštenih biografija poznatih ličnosti, kao što su princ Charles, otac Ghislaine Maxwell Robert Maxwell i Mohamed Al Fayed, između ostalih.

Bower je u ponedjeljak za The Sun rekao da je Charlesova supruga ostala “zaštićena” u svojim mišljenjima o bivšoj zvijezdi “Suitsa”.

“Od samog početka, Camilla je bila sumnjičava u vezi s avanturistima iz Los Angelesa”, rekao je za izdanje. “Teško joj je bilo povjerovati da bi Meghan žrtvovala svoju karijeru i neovisnost kako bi šutke služila kao timski igrač odan monarhiji.”

“Ali, kao iu svom svom ponašanju, Camilla je ostala zatvorena”, nastavio je Bower. “Dok je gledala Charlesa kako bolno vjeruje da ga Harry namjerava javno poniziti, Camilla je nedvojbeno pružila utjehu i dobar savjet kako bi uvjerila svog supruga da je učinio najbolje što je mogao.”

Bower je također tvrdio da je maćeha princa Harryja imala privatni nadimak za njegovu suprugu.

“… Camilla je tip koji bi Meghan nazvao ‘onom šašavom’ – samoživom gnjavažom čiji će ludorije uvijek završiti suzama”, tvrdi Bower.

Bower navodno radi na knjizi o Markle.

Ranije ovog mjeseca, kraljica Elizabeta II izrazila je “iskrenu želju” da Camilla (74) bude poznata kao “kraljica supruga” kada je njezin najstariji sin naslijedi kako se očekivalo na prijestolju.

Trebale su godine mnogima u Britaniji da oproste Charlesu, čovjeku čija je priznata nevjera nanijela takvu bol njegovoj bivšoj supruzi princezi Diani prije nego što je umrla u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. No raspoloženje javnosti se ublažilo nakon što se Charles (73) oženio Camillom Parker Bowles 2005., a ona je postala vojvotkinja od Cornwalla.

Iako je Camilla odigrala značajnu ulogu u raspadu Charlesova prvog braka, njezin prizemni stil i smisao za humor na kraju su osvojili mnoge.

Bower je napomenuo da su Markle i Harry (37) šutjeli o monarhovoj objavi.

“Vjeruje se da [Meghan] nikada nije voljela Camillu, a siguran sam da su osjećaji uzvraćeni,” rekao je.

Predstavnik Buckinghamske palače nije odmah odgovorio na zahtjev Fox Newsa za komentar.

Markle je postala vojvotkinja od Sussexa kada se udala za Harryja u svibnju 2018. u dvorcu Windsor. Par je 2019. godine dobio sina po imenu Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Odlazak vojvode i vojvotkinje od Sussexa s kraljevskih dužnosti započeo je 2020. zbog, kako su opisali, upada britanskih medija i rasističkih stavova prema vojvotkinji. Obitelj sada živi u obalnom gradu Montecito u Kaliforniji.

Nakon što su napustili kraljevske dužnosti, dali su eksplozivan TV intervju Oprah Winfrey u ožujku, u kojem je par opisao bolne komentare o tome kako bi Archiejeva koža mogla biti tamna prije njegovog rođenja. Vojvotkinja je govorila o intenzivnoj izolaciji koju je osjećala unutar kraljevske obitelji koja ju je navela na razmišljanje o samoubojstvu.

Buckinghamska palača je rekla da su optužbe para o rasizmu “zabrinjavajuće” i da će se na njih obratiti privatno.

Par je 4. lipnja dočekao svoje drugo dijete, kćer po imenu Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Ime odaje počast kraljici, 95, čiji je obiteljski nadimak Lilibet, kao i Harryjevoj pokojnoj majci.

About admin1

Check Also

Tvrdi Marca: Kristijano Ronaldo povećao spolni organ

Svrha ovih injekcija je povećanje debljine polnog organa između jednog, dva ili tri centimetra. I …

Leave a Reply

Your email address will not be published.