Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Julia Fox briše sve slike Kanyea Westa sa svog Instagrama - Vijesti24h

Julia Fox briše sve slike Kanyea Westa sa svog Instagrama

Jesu li Julia Fox i Kanye West prekinuli? Ako je Instagram račun Julije Fox nešto što je potrebno, onda se čini da je tako.

Par, koji se upoznao i hoda od Nove godine, proveo je buran mjesec u odlasku na raskošne večere, shopping i posjećujući Tjedan mode u Parizu, a sve je to dokumentirano na Foxovom računu.

Međutim, stvari su se promijenile prošlog tjedna nakon što se Westova bivša Kim Kardashian pojavila na naslovnici američkog Voguea u ožujku.

Kardashian se vidi kako pozira sa njom i Westovo četvero djece: North, 8, Saint, 6, Chicago, 4 i Psalm, 2.

Nakon objavljivanja fotografija, 44-godišnji reper je na Instagramu objavio sliku svoje bivše supruge i četvero djece uz natpis: “Bože, molim te, vrati našu obitelj na okupu.”

West je kasnije proveo vikend objavljujući razne slike na Instagramu, uključujući ono što se činilo kao screenshot teksta Kardashianina novog dečka, zvijezde Saturday Night Live Petea Davidsona. U sada obrisanoj objavi West je iskoristio natpis kako bi rekao da ne želi da Davidson viđa njegovu djecu.

Fox je od tada izbrisao sve slike nje i Westa sa svog Instagram računa, a čini se da West ne prati Foxa na platformi društvenih medija.

Prošli tjedan E! izvijestio je da je odnos Foxa i Westa “evoluirao” i da Fox više nema “energije” da drži korak s vezom.

Publikacija prenosi da je West zamolio glumca, koji ima jednogodišnjeg sina Valentina, da se preseli u Los Angeles. Ali budući da su joj posao i obitelj bili u New Yorku, nije mogla.

Independent je kontaktirao Westa i Foxove predstavnike za komentar.

About admin1

Check Also

Tvrdi Marca: Kristijano Ronaldo povećao spolni organ

Svrha ovih injekcija je povećanje debljine polnog organa između jednog, dva ili tri centimetra. I …

Leave a Reply

Your email address will not be published.