Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Jada Pinkett Smith prekida šutnju o dodjeli Oscara - Vijesti24h

Jada Pinkett Smith prekida šutnju o dodjeli Oscara

Jada Pinkett Smith prekinula je šutnju nakon negodovanja zbog toga što je njezin suprug ošamario Chrisa Rocka jer se našalio na njezin račun.

U kratkoj objavi na Instagramu, glumica je napisala o “sezoni za ozdravljenje” očito upućujući na incident s dodjelom Oscara.

Njezinog supruga Willa Smitha organizatori dodjele osudili su zato što je pogodio Rock.

Ispričao se u ponedjeljak, nazvavši nasilje “otrovnim i destruktivnim”.

Incident se u nedjelju navečer dogodio neposredno prije nego što je Smith osvojio Oscara za najboljeg glumca, kada je komičar Rock bio na pozornici kako bi uručio nagradu za najbolji dokumentarac.

Izrekao je dosjetku o obrijanoj glavi Pinketta Smitha, što je posljedica alopecije zbog gubitka kose.

Pinkett Smith nije komentirao usred bijesa i javne rasprave koja je uslijedila o osnovanosti Rockove šale i Smithovih postupaka do utorka, objavivši na Instagramu: “Ovo je sezona za ozdravljenje i ja sam ovdje zbog toga”.

Rock još nije javno komentirao što se dogodilo na dodjeli Oscara ili Smithovu ispriku.

Međutim, ulaznice za njegove nadolazeće humoristične emisije navodno su nakon nedjelje skočile u nebo.

Jedna stranica za prodaju karata uživo, TickPick, objavila je u ponedjeljak da je prethodne noći prodala više ulaznica nego prošlog mjeseca zajedno.

Glasnogovornik je također rekao za CBS da su cijene za nadolazeću Rock emisiju u srijedu u Bostonu porasle sa 46 dolara (35,16 funti) na 411 dolara (314 funti).

Više od polovice svih prodanih ulaznica za Rockovu turneju – koja je puštena u prodaju prije mjesec dana – došlo je nakon incidenta na dodjeli Oscara. Velika većina – 88% – prodaje ulaznica za Rockove predstave na web stranici tijekom prošlog tjedna došla je nakon incidenta.

Ubrzo nakon udarca na pozornici, Smith je osvojio svog prvog Oscara za ulogu Richarda Williama, oca teniskih zvijezda Venus i Serene Williams.

Smith se osvrnuo na gospodina Williamsa u svom suznom govoru prihvaćanja, nazvavši ga “žestokim braniteljem svoje obitelji”.

Williams je u ponedjeljak osudio Smitha i izrazio iznenađenje što se incident dogodio.

“Ne znamo sve detalje onoga što se dogodilo”, rekao je za NBC preko svog sina Chavoite LeSanea. “Ali ne odobravamo da netko udara nekoga drugog osim ako nije u samoobrani.”

About admin1

Check Also

Tvrdi Marca: Kristijano Ronaldo povećao spolni organ

Svrha ovih injekcija je povećanje debljine polnog organa između jednog, dva ili tri centimetra. I …

Leave a Reply

Your email address will not be published.