Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Ispovijest majke maloljetnice koja je prijavila da ju je silovao taksista: Nasilu joj je stavljao spolni organ u usta, njen veš je bio krvav - Vijesti24h

Ispovijest majke maloljetnice koja je prijavila da ju je silovao taksista: Nasilu joj je stavljao spolni organ u usta, njen veš je bio krvav

On je zaključao auto i govorio joj kako će biti njegova ku*va, kako on ima već jednu djevojku koja u Mostaru radi za njega.

Majka maloljetnice (16), (identitet poznat redakciji) koja je prijavila sarajevskog taksistu za silovanje, otkrila je za portal “Vijesti 24h” ono što joj je kćerka ispričala.

U nevjerici je, kaže, zbog informacije da je taj muškarac pušten na slobodu.

Vrištala je na telefon

  • Trenutno živimo u Lukavici. Moja kćerka je trebala da ode do jednog studija na Stupu. Pozvala je nekoliko taksi firmi, međutim nije bilo slobodnih vozila. Ona se ovom taksisti javila preko Instagrama i pitala može li da dođe po nju na adresu. Pitala ga je za koliko vremena može da dođe, on je rekao 5 do 10 minuta. Spremila se u međuvremenu i izašla vani da ga sačeka – priča u šoku majka maloljetnice.

Kaže da ono što je uslijedilo, neće zaboraviti za cijeli život.

– Poslije toga sam ja zaprimila poziv negdje oko 18:27, gdje me nazvao moj prijatelj. Ona se prvo njemu javila. Nazvao me i rekao da moja kćerka nije dobro, da je nju neko napao. Ja sam je nazvala, ona se javila i počela da vrišti. Rekla mi je da da je seksualno uznemiravao i tjerao na bludne radnje.

Pitala sam je gdje se nalazi, rekla mi je i ja sam jedva otišla do nje. Nekoliko mojih prijatelja je stiglo dolje prije mene. Ja kada sam došla i našla i vidjela na šta ona liči… Imala je na sebi bijeli šorc, bijelu majicu, njene stvari su bile užasne. Sve su joj stvari bile prljave, donji veš joj je bio krvav, to sam tek poslije vidjela, kada je izuzeta od strane policije njena garderoba. I jasno su se vidjeli tragovi ruku na njenom tijelu – govori njena majka za portal “Vijesti 24h”.

Kasnije joj je kćerka prepričala šta se dogodilo.

Rekao joj je da će je ubiti

– On je zaključao auto i govorio joj kako će biti njegova ku*va, kako on ima već jednu djevojku koja u Mostaru radi za njega. Pitao je da li ima porodicu, da li ima majku i oca. Rekao joj je da ukoliko sutra ne bude na istoj adresi da će on nju ubiti. Onda je potom odvukao na parking koji se nalazi na Mojmilu i onda je seksualno napastvovao. Gurnuo joj je svoj spolni organ u usta, kada se ona odmakla, on je nju hvatao za vrat i na vratu su nađeni jasni tragovi nasilja.

Čupao je za kosu. Tjerao je da ona njega seksualno zadovoljava. Počela je da vrišti. On je nju odvukao na drugi parking i opet je tjerao da ga seksualno zadovoljava. Baš sam potresena. Otišli smo u policijsku stanicu, dala je izjavu. Sada sam dobila informaciju da monstrum nije zadržan u pritvoru, šokirana sam. Prijetio joj je smrću, ukoliko se mom djetetu nešto dogodi, obzirom da je na slobodi, neće biti dobor ni po koga – kaže na kraju majka 16-godišnjakinje.

About admin1

Check Also

Haos kod Neuma: Buknuo požar, blokiran saobraćaj, kolona automobila 2 kilometra

Za sada nije poznato da li ima povrijeđenih. Požar u Neumu buknuo je danas prilikom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.