Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Harry Styles snima novi glazbeni spot na golemom krevetu ispred Buckinghamske palače - Vijesti24h

Harry Styles snima novi glazbeni spot na golemom krevetu ispred Buckinghamske palače

Harry Styles je primijećen kako snima glazbeni spot na golemom krevetu ispred Buckinghamske palače.

28-godišnji pjevač – koji bi navodno trebao objaviti svoj treći solo album ove godine – viđen je kako se izležava na velikom pokretnom krevetu, u pidžami na točkice i ružičasto-zelenom šalu, dok je okružen ženama u sličnoj odjeći.

Izvor je za The Sun rekao: “Oko njega je bilo puno osiguranja koje je pokušavalo maknuti ljude, a cesta je bila zatvorena.

“Zatvorili su Mall kako bi on snimao na velikom krevetu okružen ženama odjevenim kao hipiji.

“Harry je nosio retro odjeću i to je podsjećalo na poznati trenutak u krevetu Johna Lennona s Yoko Ono.

“Bio je u trenutku i nije ga ometalo gledanje ljudi. Bilo je ledeno hladno pa je barem imao pokrivače za krevet da ga ugrije.”

Harryjev posljednji album bio je ‘Fine Line’ iz 2019. i od tada je nastavio snimati filmove ‘Ne brini draga’ i ‘My Policeman’, zajedno sa scenom nakon izdanja kredita za Marvelove ‘Vječne’.

Harry je navodno radio na novom albumu od početka 2020., a izvor je ranije rekao: “Harry je počeo raditi na albumu početkom 2020. i imao je nekoliko pisaćih sesija prije nego što je pandemija stvarno uzela maha.

“Kao rezultat toga, planovi su stavljeni na led, ali većina rekorda je na kraju snimljena u Velikoj Britaniji.

“Trenutno su točni detalji stroga tajna, ali popis pjesama trebao bi biti odlučen uskoro.

“Harry je stvarno uzbuđen zbog albuma.”

Nakon što je prošle godine završio svoje 42 koncerte ‘Love on Tour’ u SAD-u, dao je naslutiti obožavateljima da će se vratiti “vrlo brzo”.

Na Twitteru je napisao: “Hvala vam za 42 posebne noći. Bila mi je privilegija svirati za vas posljednjih nekoliko mjeseci. Bendu, ekipi i svima koji rade na ovoj turneji, zahvaljujem vam od srca. Energija koji ste doveli do ovoga ostavio me da se osjećam potpuno preplavljeno radošću.

“Obožavateljima, i svima koji su došli pogledati ove emisije, zahvaljujem. Učinili ste ih svime što jesu, a ja se nikada nisam osjećao tako iskreno podržanim. Ne mogu reći dovoljno, nevjerojatan si.

“Ova turneja je bila kao proslava ponovnog zajedničkog povratka. Nikada to neću zaboraviti. Hvala svima puno na ljubavi, vidimo se vrlo brzo. Odnosite se prema ljudima s ljubaznošću. Zbogom za sada. Volim vas sve . H.”

About admin1

Check Also

Tvrdi Marca: Kristijano Ronaldo povećao spolni organ

Svrha ovih injekcija je povećanje debljine polnog organa između jednog, dva ili tri centimetra. I …

Leave a Reply

Your email address will not be published.