Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Haljevac: Načelnik Mandić i većina se nisu snašli, krivi su svi zajedno jer su nas vratili 20 godina unazad - Vijesti24h

Haljevac: Načelnik Mandić i većina se nisu snašli, krivi su svi zajedno jer su nas vratili 20 godina unazad

Preletači su još više sve zakuhali, a najviše ispaštaju građani koji su u ovom vremenskom razdoblju vidjeli šta znači vlast koja pojma nema, istakao je.

Vijećnik Saveza za bolju budućnost (SBB) u Općinskom vijeću Centar Sarajevo Sulejman Memo Haljevac oglasio se na Facebooku, gdje je poručio kako se načelnik ove općine Srđan Mandić i većina nisu snašli u ove dvije godine koliko su na vlasti.

  • Pošto imam jako dosta upita da ne bi svima odgovarao, pa ono neko doda idemo ovako. Načelnik Mandić i većina se nisu snašli u ove dvije godine, preletači su još više sve zakuhali, a najviše ispaštaju građani koji su u ovom vremenskom razdoblju vidjeli šta znači vlast koja pojma nema.

Osim što su zaposlili 50 ljudi i uzeli ono što svaka normalna sredina u svijetu treba da ima osim gmizavaca, svojih potrčaka i uhljeba su nam i nakotili lažna obećanja i sad se mnogi peru pričom za sve je kriv Mandić, on je nesposoban…

Krivi ste vi što ste lagali raju. Krivi ste vi što samo gledate svoj interes. Krivi ste svi zajedno što ste nas vratili 20 godina unazad, a Mandić je kriv što je dobio u ruke veliku platu, a nema želje da radi – istakao je Haljevac.

About admin1

Check Also

Ukrajina produžila ugovorni period sa stranim vojnicima na deset godina

Rat Rusije i Ukrajine, koji je počeo ruskim napadom 24. februara, izazvao je međunarodnu osudu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.