Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Dwayne 'The Rock' Johnson preuzima farmu Georgia vrijedne 9,5 milijuna dolara - Vijesti24h

Dwayne ‘The Rock’ Johnson preuzima farmu Georgia vrijedne 9,5 milijuna dolara

Subjekt vezan za glumca Dwaynea “The Rock” Johnsona kupio je povijesno imanje od 46 hektara izvan Atlante.

Tvrtka sa sjedištem u Georgiji povezana s poslovnim menadžerima gospodina Johnsona u Los Angelesu kupila je konjičku kuću u bukoličnom gradiću Powder Springsu za otprilike 9,5 milijuna dolara, prema evidenciji javne imovine. Gospodin Johnson, 47, bivši profesionalni hrvač koji je od tada izgradio karijeru kao glumac i producent, nije bio dostupan za komentar.

U središtu prostranog posjeda s više parcela nalazi se megavila od 14.000 četvornih stopa s osam spavaćih soba – dosta prostora za peteročlanu obitelj gospodina Johnsona.

Glavna kuća izgrađena je 2002. godine i sadrži kamene kamine, vinski podrum po mjeri i dvorište s bazenom slobodnog oblika, slanom vodom i kabinom, prema popisu s agentom Jeffom DeJarnettom iz tvrtke Harry Norman Realtors. G. DeJarnett odbio je komentirati prodaju.

Elegantan dom oslanja se na francusku seosku inspiraciju, uključujući djelomične obloge od opeke i kamena na eksterijeru, velike prozore s krilima i rustikalne interijere s izloženim drvetom i kamenom u cijelom, pokazuju slike. Sadržaji također uključuju udobnu knjižnicu obloženu drvenim pločama s vitražima.

Johnsonovi također dobivaju potpuno opremljenu farmu konja sa štalom s 12 štala i arenom za jahanje s palubom za gledanje. Među njezinim najstarijim čarima je i originalna 150 godina stara seoska kuća, koja sada služi kao domara, navodi se u popisu.

Prodaja dolazi nekoliko mjeseci nakon što se zvijezda “Brzih i žestokih” oženio svojom dugogodišnjom djevojkom, Lauren Hashian, na Havajima.

Dogovor također dolazi nakon objave u rujnu da g. Johnson i Dany Garcia, njegov poslovni partner i bivša supruga, planiraju u listopadu 2020. u Atlanti organizirati inauguralnu fitness konferenciju pod nazivom Atheticon.

About admin1

Check Also

Tvrdi Marca: Kristijano Ronaldo povećao spolni organ

Svrha ovih injekcija je povećanje debljine polnog organa između jednog, dva ili tri centimetra. I …

Leave a Reply

Your email address will not be published.