Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


Čekali ga da se vrati s mora: Otkriven Spiderman koji se vozio na krovu Porschea u Sarajevu, kažnjen s 400 KM! - Vijesti24h

Čekali ga da se vrati s mora: Otkriven Spiderman koji se vozio na krovu Porschea u Sarajevu, kažnjen s 400 KM!

Radi se o A. D. rođen 1984. godine, nastanjen u Sarajevu koji je kritične prilike upravljao vozilom “Porshe” reg. broj O84-E-391, bijele boje, na čijem krovu je prevozio lice, za koje je utvrđeno da se radi o M. R. rođen 1988. godine.

Sarajevski policajci su otkrili Spidermana koji se ulicama glavnog grada vozio na krovu Porschea, saznaje portal “Avaza”. Kako saznajemo, “Spiderman” je proteklih dana bio na moru, pa je policiji bio nedostupan.

  • Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su identifikovali lice i vozača koji se dovode u vezu sa predmetnim događajem.

Radi se o A. D. rođen 1984. godine, nastanjen u Sarajevu koji je kritične prilike upravljao vozilom “Porshe” reg. broj O84-E-391, bijele boje, na čijem krovu je prevozio lice, za koje je utvrđeno da se radi o M. R. rođen 1988. godine, također iz Sarajeva.

Oba lica su pozvana u službene prostorije Jedinice za saobraćaj, uzete su im izjave i prekršajno su sankcionisani izdavanjem prekršajnih naloga, sa izrečenim novčanim kaznama u iznosu od po 400,00 KM, za koje su prihvatili odgovornost.

Upozoravamo da su ovakva i slična ponašanja nedopustiva s aspekta sigurnosti učesnika u saobraćaju i policija Kantona Sarajevo ista neće tolerisati, te će prema počiniocima poduzimati sve zakonom dozvoljene i propisane mjere i radnje s ciljem adekvatnog sankcionisanja istih – navode iz policije.

About admin1

Check Also

Nedostaje radne snage: Domaći radnici odlaze, strance teško uvesti

Nemoguće odgovoriti potrebama tržišta. Dok radno sposobni odlaze iz BiH u potrazi za boljim uvjetima, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *