Kliknite na sliku da zatvorite iskocni prozor


50 nevjerojatnih karipskih avantura za otkrivanje - Vijesti24h

50 nevjerojatnih karipskih avantura za otkrivanje

Neočekivane karipske avanture
Sjetite se Kariba i netaknutog pijeska i piña colade vjerojatno vam padaju na pamet – ali ima još puno toga što ovaj otočić može ponuditi. Doduše, velika su odmarališta i svjetski poznati rum velika privlačnost, ali ova živahna regija predstavlja dom nizu jedinstvenih iskustava i atrakcija koje putnici lako mogu propustiti. Od neobičnih dvoraca i jedinstvenih festivala do barova usred oceana, donosimo vam 50 spektakularnih i iznenađujućih karipskih avantura. Zbog COVID-19 prije rezerviranja i posjeta provjerite ograničenja putovanja te pojedinačne atrakcije i turističke tvrtke.

Popnite se na planine u Svetoj Luci
Pitoni su nepogrešivi simbol Svete Lucije, ali ne pomišljaju se svi popeti na ove vulkanske čepove, smještene u blizini otočnih gradova Choiseul i Soufrière. Iako je Petit Piton najbolje sačuvati za najiskusnije penjače, planinari umjerene forme mogu uz pomoć organizirane ture preskočiti Gros Piton visok 2530 stopa (771 m) za oko dva sata. Nagrada? Nevjerojatan pogled na susjedni St Vincent.

Upravljajte svojom podmornicom u Curaçau
Kopanje 1000 stopa (304 m) ispod površine oceana obično je sačuvano za znanstvenike, ali s SubStation Curaçao svatko može istražiti duboko more Kariba. Rezervirani gosti mogu zakoračiti u vlastitu minijaturnu podmornicu i potražiti živopisne koralje i epske olupine broda, poput 300 stopa (90 m) Stella Maris.

About admin1

Check Also

Nedostaje radne snage: Domaći radnici odlaze, strance teško uvesti

Nemoguće odgovoriti potrebama tržišta. Dok radno sposobni odlaze iz BiH u potrazi za boljim uvjetima, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.