Srbi ovog leta hrle na odmor u Albaniju: Pogledajte im plaže (FOTO) (VIDEO)

U Draču za pun pansion sa šest noćenja i prevozom od Gnjilana košta 180 evra.

Broj turista koji se poslednjih godina odlučuju za letovanje na albanskom primorju je u porastu, a prema procenama turističkih agencija iz Bujanovca i Preševa koje su prodavale aranžmane za ovu još uvek nedovoljno primamljivu turističku destinaciju, najveće interesovanje vladalo je za letovanje u Draču.

Kastriot Jakupi, menadžer turističke agencije “Globi travel” iz Bujanovca objašnjava da su srpski turisti najčešće odlazili na letovanje u Drač, gde je puni pansion sa šest noćenja i prevozom od Gnjilana koštao 180 evra, piše Danas.

Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da je broj srpskih turista koji su ove godine preko naše, i drugih agencija sa juga Srbije letovali u Albaniji, veći za 35 procenata u odnosu na prošlu godinu i niko nije imao primedbe na aranžmane. Mnogi su išli sopstvenim prevozom, ali i organizovano iz Gnjilana, odakle do kraja septembra postoji organizovani prevoz za sve destinacije – naglašava Jakupi.

Najekskluzivnije mesto za letovanje je Saranda gde se cena kompletnog aranžmana sa prevozom i punim pansion za šest noćenja kretala od 275 evra u julu do 225 evra za period u prvoj polovini septembra.

Izvor : Saznajemo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *