PRESTANI, ŽENO, DA MI NABIJAŠ KOMPLEKSE: Ceca usred emisije odbrusila Lidiji Vukićević!

Svetlana Ceca Ražnatović iznenadila je gledaoce jednom svojom izjavom.

Naime, iako Ceca važi za jednu od najzgodnijih i najlepših dama sa domaće javne scene, ona nije mogla da sakrije oduševljenje izgledom glumice Lidije Vukićević kojoj je javno uputila komplimente.

“Ja Lidiju sada prvi put vidim uživo, do sada se nismo poznavale. Upoznale smo se u garderobi pre emisije. Ja sam Lidiji rekla: ”Prestani ženo da mi nabijaš komplekse”. Ona divno izgleda, u prirodi još bolje. Pogledaj taj ten, kožu, osmeh, oči”, rekla je Ceca u emisiji ”Magazin In”. Lidija joj se zahvalila na lepim rečima.

“Moram da vam kažem, učinila sam nešto za sebe. Zavolela sam svoje mane. To je veoma bitno da biste bili sigurni u sebe”, priznala je Lidija.

 

Svetlana Ražnatović − Ceca (Žitorađa, 14. lipnja 1973.), srpska je pjevačica turbo-folk i pop-folk glazbe.

Početak njezine karijere veže se za pobjedu na festivalu na Ilidži u Sarajevu s pjesmom “Cvetak zanovetak”. Prodala je albume u velikim nakladama i hvaljena je zbog dobrog glasa. Najveći hitovi toga vremena su “To, Miki!” i “Pustite me da ga vidim”. Početkom devedesetih godina bira pjesme za stariju publiku pa se tako redaju hitovi “Kukavica”, “Zaboravi”, “Šta je to u tvojim venama”, “Fatalna ljubav”, “Beograd”, “Idi dok si mlad”, “Kad bi bio ranjen”, “Mrtvo more”, “Neodoljiv, neumoljiv” i drugi. Godine 1998. izdaje album “Maskarada”, s kojim postaje jedna od najpopularnijih i najtraženijih zvijezda Srbije. Uslijedili su hitovi “Maskarada”, “Nevaljala”, “Nagovori”, “Dokaz”, “Crveno”, “Zabranjeni grad”, “39.2” i “Dragane moj”.Ceca 2004. godine osvaja hit–liste pjesmama “Trula višnja”, “Gore od ljubavi”, “Pazi s kime spavaš” i “Prljavo, prljavo”, a 2006. postaje najtraženija domaća pjevačica, zahvaljujući albumu “Idealno loša”, i pjesmama “Lepi grome moj”, “Manta, manta” i “Pile”. Pet godina kasnije izdaje album “Ljubav živi”, gdje su najpopularnije pjesme bile “Sve što imam i nemam ja”, “Igračka samoće” i “Šteta za mene”. Godine 2013. izašao je njen petnaesti album, a ona je na beogradskom Ušću održala koncert preko čak 150.000 ljudi. Aktualni Cecini hitovi su “Da raskinem s njom”, “Pet minuta” i “Ime i prezime”. 2016. izdaje novi album pod nazivom “Autogram” gdje se posebno ističu pjesme “Autogram”, “Didule” te duet sa srbijanskim glazbenim sastavom Tropico Band pod nazivom “Metar odavde”.

Lidija Vukićević (Kraljevo, 20. jul 1962) je poznata srpska glumica i političarka. Bila je narodni poslanik Srpske radikalne stranke u koju se učlanila 2004. godine.

Gluma
Najbolje je poznata po ulozi Violete Popadić, ćerke glavnih junaka iz srpske serije Bolji život. Počela je da glumi i u filmovima od 1985. kada je dobila ulogu u Žikinoj dinastiji. Tada je imala 22 godine i glumila je atraktivnu kućnu spremačicu Liliku. Dobijala je slične uloge u filmovima istog žanra kao što su Špijun na štiklama (1988) i Vampiri su među nama (1989).

Lidija Vukićević se 2004. godine učlanila u Srpsku radikalnu stranku i postala jedan od njenih najistaknutijih članova. 2007. godine je postala i poslanik SRS u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Na toj poziciji je ostala do 2012. kada je skupština raspuštena, a stranka nije prešla cenzus na parlamentarnim izborima te godine.

Izvor: (kurir.rs/wikipedia.org)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *