OVO JE FOTOGRAFIJA ZBOG KOJE JE ZAPAKALO MILION ŽENA : “KAD IZGUBITE SVAKO DOSTOJANSTVO…”

Jill Krauser je spisateljica i majka četvero djecekoja je nedavno, pronašla fotografiju koja ju je podsjetila koliko je zahvalna medicinskim sestrama koje su za nju brinule prije, tijekom i nakon poroda.

Fotografiju je snimila Katie Lacer i objavila ju na stranici “Momma Taking Shots”, a nakon što ju je Jill podijelila u kratkom je roku postala viralna.

“Nikad neću zaboraviti lica sestara koje su me pratile u kupaonicu nakon svakog porođaja. U trenucima u kojima sam bila toliko ranjiva, umorna, uplašena, potresena pokazale su mi samo ljubaznost i poštovanje.

Za mene, ovo su bili trenuci u kojima sam shvatila da imam nekog da mi pomogne, bar za to kratko vrijeme u kupaonici

Ova me fotografija odmah vratila u to vrijeme”, napisala je Jill uz fotku koja je u kratkom roku podijeljena preko 45 tisuća puta.

Ubrzo su se javile i druge mame širom svijeta kako bi podijelile svoja iskustva.

“Nikad neću zaboraviti kako sam nakon truda odmaknula lice s prsa sestre koja mi je pomagala i ugledala njenu majicu natopljenu mojim suzama i znojem. Rekla sam joj da mi je žao, a ona mi je odgovorila: ‘Draga, ovo je život na mojoj majici, ne bih nigdje drugdje radije bila. Sad izvadimo to dijete'”, ispričala je jedna mama.

“Zauvijek ću zapamtiti sestru koja mi je pomogla u kupaonicu prvi put nakon poroda. Jako sam krvarila i osjećala sam se užasno poniženo, ali ona nije ni trepnula. Stalno sam se ispričavala, a ona me stalno uvjeravala da to nije problem. Nikad neću zaboraviti kako mi je čistila noge i kako sam mislila da je bog upravo na ovo mislio kad je rekao da volimo svoje bližnje”, podijelila je druga.

“Nitko zapravo ne misli o onim trenucima kad ste tek rodili, kad izgubite svako dostojanstvo, a vaše je tijelo prošlo kroz stvari koje niste mogli ni zamisliti. Sve vas boli, želite umrijeti. Sestre to razumiju”, bila je još jedna od brojnih ispovijesti.

Izvor: novi.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *