KOMŠIJE PIŠU PETICIJU ZBOG ŽENE KOJA SE SKIDA GOLA NA PROZORU: Pogledajte šta sve radi…

Komšiluk se udržio protiv komšinice koja želi po svaku cijenu da osunča zadnjicu i pokrenuli su peticiju kako bi je natjerali da prestane.

Neimenovana Ruskinja koja se sunča na prozoru zgrade nervira svoje komšije.

Komšije su ljute jer svakog dana od 10 do 13 sati vide njenu zadnjicu na prozoru stana.

Stanari su zabrinuti, jer njihova djeca se igraju ispod njenog prozora ispred zgrade, a policija ne reaguje na žalbe stanara.

Komšiluk se udržio protiv komšinice koja želi po svaku cijenu da osunča zadnjicu i pokrenuli su peticiju kako bi je natjerali da prestane.

Ruskinja koja se sunča na prozoru jedne zgrade iživcirala je svoje komšije. Žena se svakodnevno sunča od 10 do 13 sati, navode gnjevne komšije kojima je dosadio prizor njene gole zadnjice.

Žena iz Novosibirska u Rusiji, koja živi na drugom spratu ulice Kropotkin, svaki dan se sunča u donjem vešu na prozoru, a njene komšije to izrazito živcira. Posebno su zabrinuti, jer se njihova djeca igraju ispod prozora na kom djevojka pokazuje svoju golu zadnjicu, a policija uopće ne reaguje na pozive.

Komšije su čak potpisali i peticiju kako bi natjerali ženu da prestane, te su odnijeli peticiju nadležnom uredu i zvali policiju, ali niko ne shvata ozbiljno njihov problem. Ljudi na društvenim mrežama u ovome ne vide ništa loše Misteriozna žena se tako i dalje nastavlja sunčati na prozoru. Prolaznici se čude i smiju tom prizoru, a nekolicina njih je i fotografirala ženu i postavila na društvene mreže na kojima su fotografije postale instant hit. Većina komentatora se ipak samo brine da žena ne bi pala s prozora, a u sunčanju ne vide ništa loše.

Izvor : Direktno24h

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *