HAOS: Šešelj spopao Zoranu na hodniku

Ljuti protivnici – Vojislav Šešelj, lider SRS, i Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade, sreli su se pre dva dana na jednoj televiziji, ali i pored pokušaja šefa radikala da uspostavi komunikaciju s ministarkom, do pomirenja nije došlo.

Šešelj i Mihajlovićeva su se sreli na televiziji Hepi kad je ministarka napuštala studio, a lider radikala čekao da uđe.

– Kad je izlazila, rekao sam joj: „Stani, Zorana, gde ideš, ja sam samo zbog tebe došao. Hajde vrati se, ajde, idemo zajedno u emisiju“ i tako… Ona je nešto promrmljala i otišla koliko je noge nose – kaže Šešelj u razgovoru za Kurir. Na pitanje da li bi se izvinio ministarki za sve što je ranije pričao o njoj, lider radikala kaže da on ništa nije slagao, već je uvek govorio samo istinu.

Na opasku da ju je vređao kao ženu, Šešelj kaže:

– Nisam nikad vređao, ne liči to na mene. Ma ne.

Sa druge strane, ministarka kaže da nije imala vremena za Šešelja.

– Da li stvarno mislite da imam vremena za gubljenje u razgovoru s Vojislavom Šešeljem? I pravo da vam kažem, znam da je nešto galamio, ali stvarno ga ništa nisam razumela! Samo sam čula da mi se obraćao sa „ti“, što takođe ne razumem – poručila je ministarka za Kurir.

(saznajemo.net)

 

Loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *