OGLASIO SE HIRURG KOJI JE 6 SATI OPERISAO DARKA LAZIĆA: Evo šta se desilo sa njegovom nogom i kukom!

Pjevač Darko Lazić danas je drugi put operisan u KBC “Zemun”, a operacija butne kosti i kuka trajala je više od šest sati!

Tim hirurga vodio je direktor Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti “Banjica” prof. dr sc. med. Zoran Baščarević koji je otkrio da je operacija prošla uspješno.

“Jedino što mogu da vam kažem jeste da je operacija protekla u najboljem redu. Sve je uspješno prošlo”, rekao je Baščarević.

Operacija je prošla u najboljem redu i prošla je bez komplikacija, iako su se ljekari rinuli da li će biti posljedica ili ne.

Operacija je morala da traje tako dugo budući da su prvo ljekari morali da saniraju butnu kost, da ugrade klin, pa tek onda se moglo početi sa ugradnjom proteze.

Darkovi roditelji, vjerenica i menadžer su sve vrijeme bili ispred sale čekajući vijesti o pjevačevom zdravstvenom stanju.

Podsjetimo, Darko Lazić je prije dve nedjelje doživio stravičnu saobraćajnu nesreću u blizini rodne kuće u Brestaču. Od tada traje borba za pjevačev život! Nekoliko dana bio je u vještačkoj komi, a onda su ljekari odlučili da ga izvedu. Darko od tada trpi stravične bolove, izvađena mu je slezina, a ovo je druga operacija.

Related posts

Leave a Comment