TRAGEDIJA POTRESLA MALO MJESTO! Mladoženja (34) poginuo usred “momačke večeri” (FOTO)

Tragičan kraj jedne momačke večeri kakav vjerovatno niko nije očekivao! Mladoženja, koji je sa svoje 34 godine tek trebao stupiti u bračnu zajednicu je poginuo na licu mjesta, dok je 22-godišnji mladić zadobio vrlo teške povrede.

Drama se dogodila u nedjelju ujutro, a policija pokušava rekonstruisati šta se tačno dogodilo.

Neki od podataka ove tragične nesreće su poznati, ali ne i sve okolnosti incidenta.

Mjesto događaja bilo je malo mjesto

Alpirsbach, u njemačkoj pokrajini Baden-Württemberg. Poznato je da je mladoženju pregazio svojim «Fordom» 67-godišnji vozač.

POVREDE koje je muškarac zadobio bile su tako teške da je preminuo na licu mjesta. Nakon što su stigli policija i Hitna pomoć, utvrdili su da je jedan 22-godišnjak teško povrijeđen i on je helikopterskim servisom najbrže moguće prebačen u specijalizovanu kliniku, gdje su doktori i drugo medicinsko osoblje započeli borbu za njegov život.

PREMA IZVORIMA IZ POLICIJE, u nedjelju nakon ponoći, nekoliko osoba izašlo je na glavnu cestu 294, iz razloga koji nisu najjasniji. Po nekim špekulacijama, ti ljudi su bili u jednom ugostiteljskom objektu gdje se toči alkoholom, i moguće je da su bili pijani, što im je bitno smanjilo percepciju svijeta oko sebe.

S druge strane, predstavnik za javnost policije Michael Aschenbrenner potvrdio je – kako ga citira Bild – da vozač forda nije bio pod uticajem alkohola. Naime, u okviru istrage, nad njim su provedena potrebna vještačenja.

Navodno, oko 1.30 h nakon ponoći, on je vozio svoj automobil u pravcu Schenkenzella, kada je u jednom trenutku «Fordom» udario dvojicu muškaraca. Temeljita policijska istraga trebali bi utvrditi brzinu kojom se kretao u tom trenutku, te naravno tehničku ispravnost vozila, na kojem je u incidentu načinjena šteta koja se procjenjuje na oko 10.000 eura.

Vozač «Forda», kao i tri druge osobe koje su se nalazile u tom vozilu, u incidentu nisu pretrpjele tjelesne povrede.

Related posts

Leave a Comment