NAJTEŽI TRENUCI SEVERINE: Mislila je da je priča oko fotografija gotova, ali stigao ju je OVAJ ŠOK!

Gole fotografije Severine Kojić digle su ogromnu buru u praktično svim medijima na Balkanu. Srpski tabloidi objavili su te fotografije hrvatske pjevačice, a o skandalu su se oglasili Igor Kojić, Milan Popović i Severinin menadžer Tomislav Petrović.

Hiljade ljudi na internetu tražile su novi materijal Severine Kojić, a ona je o svemu odlučila šutjeti.

Skandal se ipak proširio i van granica bivše Jugoslavije. Odmah nakon što su fotografije dospjele u javnost, austrijski “Heute” objavio je vijest o ovoj temi.

– Srpski mediji objavili su gole slike hrvatske pjevačice Severine Kojić, dok su Hrvati bili diskretni. Iako neki misle da na slikama nije pjevačica, većina je uvjerena da je to ona i za to postoji razlog – pišu Austrijanci.

“Heute” je podsjetio čitaoce na Severinin skandal s filmom iz 2004. godine, koji je u ostatku Starog kontinenta odjeknuo prije njenog nastupa na Eurosongu 2006. godine.

Austrijski “Kosmo” otišao je korak dalje te objavio izjavu Severininog menadžera, koji je za objavljivanje fotografija optužio Severininog bivšeg partnera. Objavili su sliku Milana Popovića te čitaoce uputili da je on bivši partner poznate pjevačice s kojima se godinama bori na sudu za skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Related posts

Leave a Comment