Zbog nje internet ludi, ona je ista Kim Kardašijan i dolazi iz Hrvatske

Luna Đogani i Sloba Radanović prošle noći imali su s*ks koji je potrajao do ranih jutarnjih sati. S obzirom na to da je većina zadrugara spavala, Sloba je pomislio da je to idealan trenutak za nježnu akciju ispod jorgana. Iako akcija nije bila žestoka kao ona u ekonomskom dvorištu koju su čuli svi koji prate Zadrugu, na snimcima se jasno vidi šta se dešavalo ispod jorgan planine. U tri snimka koji sve zajedno traju 20 minuta vidi se pomijeranje, Luna rukom mazi Slobu i drži ga za vrat, dok on s vremena na vrijeme gleda po sobi kako bi vidio da li ih neko posmatra.

Hrvatska šminkerka Jelena Perić 26 svojim fotografijama na Instagramu zbunjuje ljude jer njena sličnost sa najpoznatijom starletom Kim Kardašijan je neverovatna.

Ona svakodnevno objavljuje fotografije i video tutorijale na kojima pokazuje različite tehnike šminkanja,Ipak popularnost na ovoj društvenoj mreži je stekla najviše zbog sličnosti sa Kim,ona ima čak milion pratilaca.

Mnogi posećuju njen profil kako bi naučili da se šminkaju identično kao Kim Kardašijan, a Jelena kaže da mnoge mlade devojke žele da čuju stručne savete kako bi izgledali kao ona.

Za razliku od njih, Jeleni ne treba mnogo truda da iskopira izgled slavne startlete s obzirom da ima dugu tamnu kosu, puna usta i maslinasti ten, baš kao Kim.

Osim što se šminka na isti način, lepa Hrvatica poseduje veoma zgodno telo i modni stil koji je veoma sličan starleti,često me porede sa Kim Kardašijan,to je veliki kompliment, ali ponekad ume da dosadi.

Koliko njih dve liče govori činjenica da ih obožavaoci često mešaj!u i nazivaju je bliznakinjom Kim Kardašijan.

Related posts

Leave a Comment