Zbog Karleušinog ŠOK stajlinga svi zanijemili! (FOTO)

Jelena Karleuša sinoć je nastupila na beogradskom splavu, gdje je promovisala dvije nove pjesme, “Bankina” i “Ostavljaš me”, kojima se u velikom stilu vratila poslije petogodišnje pauze.

Jelena je kao prava svjetska zvijezda došetala na splav u odabranom društvu, a kreacija koju je izabrala za ovaj nastup bila je prava senzacija.

Imala je puštenu dugu kosu, baš kao i na premijernom predstavljanju pjesama u finalu “Zvezda Granda”, crne naočare, a kombinezon u boji kože bio je skroz pripijen, providan, ocrtavao je baš sve na njenom tijelu; nije čak sakrila ni donji veš, pa su se jasno vidjeli i grudnjak, i korset, i gaćice…

– Mislim da se od mene očekuje da bude interesantan nastup. Vidjećete… Spremila sam malo recitaciju, malo šminke, malo kostima, i tako…da se nešto desi – našalila se Jelena.

Njen nastup je propratio i Aca Lukas sa novom djevojkom, Aleksandar Kolarov, Ana Bekuta, Adem Ljajić sa djevojkom Sofijom Milošević, Luna Đogani, češćki profesionalni košarkaš Jan Vesely i brojni drugi…

Related posts

Leave a Comment